Зашморги, хомути та молитви на стінах: У Вовчанську знайшли ще одну російську катівню (відео)

У Вовчанську Харківської області правоохоронці виявили ще одну катівню окупантів. Про це повідомляється на сайті Національної поліції України, передають Патріоти України.

Так, на території одного з підприємств росіяни влаштували в’язницю та катівню для місцевих мешканців, які відмовлялися співпрацювати з окупантами. За свідченнями очевидців, в одній камері площею приблизно на 12 кв.м окупанти утримували від 20 до 40 людей.

У приміщенні також виявлено інструменти для катувань, зашморги, хомути тощо. "Встановлено, що в цьому місці окупанти нещадно били незаконно ув’язнених, катували електричним струмом, виривали нігті та ламали пальці. На стінах катівні із нелюдськими умовами утримання зафіксовано дати перебування людей. Більше того – хтось із в’язнів викарбував в одній із камер молитву", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Зараз на місці працюють поліцейські разом із прокуратурою, збираючи докази злочинів російських військових. Зокрема, вони встановлюють потерпілих, яких утримували в приміщенні цієї катівні-в’язниці.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...