Засідання пройде в закритому режимі: Керівництво Міноборони викликали в Раду через скандал з держзакупівлями

Верховна Рада викликала керівництво Міністерства оборони на засідання парламентського комітету з питань нацбезпеки у зв'язку зі скандалом навколо завищених цін при держзакупівлях. Про це повідомила нардеп Мар'яна Безугла, передають Патріоти України.

"Викликаємо керівництво Міністерство оборони України на Комітет Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки", – коротко написала вона у своєму Фейсбуці.

У коментарях під повідомленням нардеп уточнила, що засідання комітету відбудеться найближчим часом, але пройде в закритому режимі. Також Безугла пообіцяла повідомити громадськості про результати цього засідання.

Скандал із закупівлями продуктів Міністерством оборони

21 січня українські ЗМІ опублікували дані про контракти Міністерства оборони щодо закупівель продуктів для ЗСУ. Як з'ясувалося, чиновники закупили продукти в рази дорожче від роздрібних цін в столичних супермаркетах.

Автори розслідування заявили, що в Міноборони ще не відповіли на їхній запит щодо цього.

Водночас результатами журналістського розслідування вже зацікавилися у Верховній Раді та в Державній аудиторській службі.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...