Засідання Радбезу ООН: Росіянин Небензя цинічно вигадав нові "небезпеки" для українців

Головну небезпеку для жителів України становлять не російські ракети та обстріли, а розміщенні систем протиповітряної оборони в містах. Про це заявив постійний представник РФ в ООН Василь Небензя на сьогоднішньому засіданні Ради безпеки, передають Патріоти України.

«Головну, якщо не єдину небезпеку для українських міст становлять системи української ППО, що розміщуються в них у порушення міжнародного гуманітарного права. Коли їх немає, або коли вони висунуті за межі міст, вибухають тільки склади з боєприпасами, військові казарми та інші військові об'єкти, а також об'єкти енергетичної інфраструктури, задіянні в постачанні західної зброї на фронт», – вважає росіянин.

Небензя додав, що обстріли території України триватимуть у межах однієї з цілей так званої спеціальної військової операції – «демілітаризації України». «Вони вже призвели до того, що власної зброї у цієї країни майже не залишилося, і київський режим тримається майже винятково на західних постачаннях», – вважає дипломат.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...