Заслужили грамоту від ЗСУ: На Запорізькому напрямку росіяни спалили власні позиції із системи "Солнцепек"

Російські окупанти на Запорізькому напрямку застосували важку вогнеметну систему "Солнцепек" по російських же позиціях. У результаті росіяни, які там перебували, згоріли від "дружнього вогню". Українські захисники дякують рашистам за допомогу у ліквідації ворога на українській землі, однак просять надалі робити це в Росії. Про чергову "перемогу" російських окупантів розповіли у 97 піхотному батальйоні 60 окремої піхотної бригади, передають Патріоти України.

"Керівництво 97 Піхотного батальйона висловлює своє задоволення діями російських окупантів, які сьогодні, 8 травня 2022 року, використовуючи на Запоріжському напрямку важку вогнеметну систему "Сонцепек", застосували її проти своїх позицій та фактично випалили рашистських окупантів з української землі", - зазначили українські військові.

Вони пожартували про давню традицію готувати на травневі свята шашлики. І підтримують зусилля окупантів по самоліквідації. Однак надалі просять рашистів забратися з української землі, де їм не раді - і продовжувати такі хороші ініціативи реалізовувати на російській території.

А поки окупанти ці побажання не реалізували - захисники України пообіцяли продовжувати їх винищувати, захищаючи та звільняючи рідну землю від агресора - аж до повної перемоги над РФ.

Варто зазначити, що українці у коментарях до цього повідомлення цілком поділяють позицію українських воїнів. І зазначають, що за такі зусилля по наближенню перемоги України рашисти, які навели "Солнцепек" на російські позиції, заслуговують на грамоту.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...