"Засыпая, понимаешь, что можешь не проснуться": Окупанти після ударів ЗСУ вже бояться жити на своїх базах

Російські окупанти визнають точність ударів Збройних сил України та у паніці тікають ночувати в автівки, побоюючись більше не прокинутися. Про це повідомляє луганський блогер Позывной "Східний" у Telegram, передають Патріоти України.

"Щоразу засинаючи - розумієш, що можеш не прокинутися", - кажуть окупанти, описуючи своє дислокування у містах окупованого Донбасу.

За даними блогера, на ніч вони намагаються залишати місця дислокації. Кого відпускають додому, хтось ночує просто в транспорті в інших місцях. Крім того, окупанти визнають точність ударів ЗСУ. "Вони так ніколи раніше не били", - кажуть загарбники.

"Ніч віє смертю та жахом для окупанта, безпечних місць для нього на території України більше немає. Два пакети Хаймарсів по готелю "Донбас" у Стаханові (Кадіївка) нагнали ще більше жаху на них – тепер уже власної тіні бояться", - пише блогер.

"Східний" також розповів, що окупанти у паніці. Вони бідкаються, що бази РФ "розлітаються в тріски, одна за одною". Росіяни та найманці "вже не знають, де жити".

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...