"Заспокойтеся з НАТО, ідолоприхильники": Арестович жорстко пройшовся по відносинах України і Альянсу

Радник глави ОП Олексій Арестович жорстко висловився щодо відносин України і НАТО. На своїй сторінці в Facebook він опублікував довгий пост-звернення до "ідоприхильників" і заявив, що війна з Росією, передбачена ним два роки тому, в будь-якому випадку була би неминучою, передають Патріоти України.

"Заспокойтеся вже з НАТО, ідолопоклонники. Я перший за НАТО. Я почав працювати з НАТО лейтенантом, в 1999 році. А Ви? У відео, які ви ж тягаєте, де "...Арестович передбачив війну в 2019 році", чітко сказано мною: - Ціна за вступ до НАТО - велика війна з Росією. Причому, незалежно від того, хто буде на чолі РФ і України. Коли Порошенко вбивав цю норму в Конституцію, це відео і маса попередніх відео з тими ж роз'ясненнями давно були записані і викладені публічно. Тоді ви кричали "псих", сьогодні - "зрадник", - написав Арестович.

Також, за його словами, причина в боягузтві деяких громадян, які бояться зустрітися з реальністю. "Вона, реальність, шле їх на хер, але вони все одно лізуть і лізуть, як миші на кактус. І чим ви відрізняєтеся від росіян в Чорнобаївці, зомбі? І в своїх вересках, нескінченно цитують Лаврова, але не власного Верховного, своєї ж, воюючої країни. Охоче вірять російським вкиданням, але не главі власної держави, якій повірив весь світ, якого Конгрес США і парламенти країн НАТО зустрічають стоячи, незважаючи на те, що Зеленський прямо звинувачує їх в обличчя за пасивність", - додав він.Також радник підкреслив, що ціна за вступ України до НАТО - великий конфлікт з РФ, яку Україна вже заплатила.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...