Застава не врятувала: Нардепа Дубневича кинули в СІЗО

За народного депутата України групи "За майбутнє" Ярослава Дубневича внесли заставу в сумі 100 млн гривень, однак його все одно етапували в СІЗО. Вся сума була внесена ще до оголошення рішення Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, передають Патріоти України.

"Серйозний злочин скоїли співробітники НАБУ. Тому що, коли в суді їм показали платіжки про внесену заставу, вони взяли людину й повезли в СІЗО. У рішенні суду немає жодного пункту про те, що співробітникам НАБУ дозволено етапувати Дубневича. Також у рішенні немає ні слова про Лук'янівське СІЗО", - заявив адвокат Дубневича, Олексій Шевчук.

За його словами, хтось із влади нібито дав вказівку терміново затримати Дубневича "за повної відсутності ризиків". Шевчук також повідомив, що заставу вносили кілька осіб, водночас внесена сума на 10 млн перевищила ту, яку встановила Апеляційна палата ВАКС.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...