"Застрелься, офіцер": Лукашенко вступив в жорстку перепалку з мітингувальником (відео)

Президент Білорусі Олекандр Лукашенко в понеділок, 17 серпня, прибув на зустріч з робітниками Мінського заводу колісних тягачів (МЗКТ) і вступив в жорстку перепалку з натовпом, з якого пролунав крик "Застрелься, офіцер!". Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі NEXTA Live, передають Патріоти України.

На кадрах зафіксований момент відходу Лукашенка з території заводу після виступу. Один з працівників вигукнув в його бік: "Застрелься, офіцер!".

Президент одразу ж в оточенні супроводжуючих його осіб підійшов до натовпу робітників і вплутався в конфлікт.

"Стійте на місці, не хвилюйтеся, я вас бити не буду. Це не в моїх інтересах. Якщо хоч один спровокує щось тут, розберемося жорстоко. Тому будь мужиком. Вас натовп, а я один. Опусти телефон!" - сказав Лукашенко , "забувши", що навколо нього повно охорони.

Говорив він дуже емоційно, в кінці буквально кричав, і дуже розлютився, що один з робітників знімав його на телефон. Лукашенко втрачає контроль над собою.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...