Застряглий Brexit таки її добив: Тереза Мей оголосила про відставку

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей піде у відставку з поста лідера Консервативної партії 7 червня. Про це лідерка Консервативної партії з липня 2016 року заявила після зустрічі з главою комітету консерваторів, зазначають Патріоти України. Разом з тим, Мей заявила, що залишиться на посаді прем’єра доки не буде обрано її наступника.

"Для мене завжди буде питанням величезного особистого жалю, що я не змогла реалізувати Brexit", - сказала Мей, наголосивши, що вона зробила все для цього.

Напередодні Мей відмовилася від своїх планів винести на голосування парламенту оновлену угоду про Brexit, ймовірно, через наближення відставки.

22 травня ввечері лідер Палати громад Британії Андреа Лідсом в середу повідомила, що залишає свій пост через те, що більше не вірить в урядовий підхід щодо Brexit. На тлі цього з'явилися повідомлення у ЗМІ про зростаючий тиск на Мей з вимогою її відставки.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...