Заступниця Розумкова розповіла про з'їзд партії "Слуга народу", програму та передвиборчі обіцянки (відео)

Про скасування субсидій, парламентські вибори та з'їзд партії "Слуга народу" – у прямому ефірі розповіла представниця майбутньої парламентської команди президента Ірина Венедиктова, зазначають Патріоти України

З'їзд партії "Слуга народу"

– Дмитро Розумков та Олександр Корнієнко вже чітко висловлювалися, що експерти команди – це дійсно те ядро, на яке вони розраховують.

– Я не думаю, що перший з’їзд був таємничим, адже уявіть, як ми працюємо. В нас зараз дуже швидко та плідно йде робота, яка фактично триває 24 години 7 днів на тиждень.

– Мені здається, що перший з’їзд був організаційним задля того, щоб з’явився новий легітимний голова, який поведе партію. Я розумію, що коли недостатньо якоїсь інформації, то вже починають додумувати, але тут жодним чином нічого такого немає.

Про парламентські вибори

– Партія "Слуга народу", не зважаючи на те, що в Україні відбуваються вибори за старою системою, все одно робитиме відкриті списки. Також в нас буде декілька етапів перевірки – за документами, правоохоронною системою і відкрита перевірка громадськістю, тобто люди зможуть вільно висловитися про кандидатів.

Програма партії

– На з’їзді партії "Слуга народу" представлять програму, яка за розмірами буде відповідати тому формату, який вимагає ЦВК – 7800 знаків.

Основна ідея програми – права та свободи людей. Має бути менше держави в житті людини, а більше людини в житті держави. На цьому була побудована й президентська кампанія. Держава в смартфоні, народовладдя – це буде гідним продовженням президентської кампанії.

– Нам треба почекати три дні, коли буде з'їзд партії (8 червня, – ред.). Адже зараз ми будемо тикати "пальцем в небо". В нас були виступи наших експертів щодо податкової системи та економічної ситуації. Мені здається, що загальним терміном "лібертаріанство", що має абсолютно різні течії, ми не будемо покриватися. Тому що це спрощує можливість людей говорити про якісь речі з "Вікіпедії", а краще говорити не про це, а про конкретну нашу програму.

Про скасування субсидій

– Звичайно. Ми зараз без цього не можемо обійтися. Як ми можемо відмовити людям, які стоять на краю виживання? Щодо податків так само в нас є достатньо складна система. Про це треба говорити окремо, тому брати все під одну гребінку не можна.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...