"Засуньте ваші книги йому в д*пу": Відомий американський політолог викликав хвилю обурення через селфі з "лайном Путіна"

Злобін і Соловйов

Американський політолог Микола Злобін показав у мережі фото з російським пропагандистом Володимиром Соловйовим і розлютив тих, хто його знає. Зухвалий публіцист пообіцяв подарувати користувачеві, який придумає найцікавіший підпис до кадру, книгу, написану в співавторстві з рупором Кремля. І тут почалось, зазначають Патріоти України. У коментарях влаштували справжню бурю, засипавши Соловйова і його співавтора невтішними відгуками.

"Підпис буде таким: "Яка ж ви безсоромна погань, Миколо. Бог вас проніс, що ви жодного разу не попалися мені на очі в Вашингтоні. Намагайтеся не потрапляти і далі". А одну з ваших спільних книг засуньте вашому співавтору в дупу, від мого імені", – відреагував відомий журналіст Сергій Пархоменко.

"Як ви йому руку потискаєте", "Я бачу лише одну людину, вибачте", "Злобін із Говнюшонком", "Ла*но мозку заразне, остерігайтеся", "Не май друзів, які б поступалися тобі в моральному відношенні", "Соловйов злодій і підлиза, для таких людей немає нічого святого", "Виняткова гидота", "Навіщо я це бачу?", "Бл*два, підійде?","Портрет із г*мном", "О Боже, з таким ла*ном", – написали в коментарях .

"
"
"
"
"
"
"
"

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...