Затятого антисеміта прикрасили "зіркою Давида": Путін відкрив пам'ятник царю Олександру III з дуже особливим орденом (фотофакти)

Сульптор Володимир Бродарський з Одеси, в силу походження, має знати, в яких випадках шестикутна зірка доречна.

На памятнике Александру III, который вчера открыл Путин, оказался неправильный орден. ФотоНа пам'ятнику імператору Олександру III в Гатчині Ленінградської області, який напередодні відкрив президент Росії Володимир Путін, виявився неправильний орден. Помилку в роботі скульптора Володимира Бродарського помітили користувачі соціальних мереж, повідомляють Патріоти України.

Так, на пам'ятнику був зображений орден у вигляді шестипроменевої зірки, хоча імператорський орден Святого Апостола Андрія Первозванного - це восьмипроменева зірка. Сам скульптор вже визнав помилку і повідомив, що вона була оперативно виправлена. "Технічна помилка була помічена і виправлена! Винні, перенервували, але ж на макеті було все вірно", - наводить слова автора пам'ятника телеграм-канал "Підйом".

На памятнике Александру III который вчера открыл Путин, оказался неправильный орден. Фото

Пам'ятник був виготовлений під патронажем Російського військово-історичного товариства.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...