Лідера мітингувальників затримали ще до початку акції: Під стінами Ради сталася сутичка між ФОПами і поліцією (фото)

У столиці в четвер, 23 вересня, на площі перед Верховною Радою проходить мітинг підприємців. Станом на 10:30 на акцію зібралися близько 400 осіб, повідомляють Патріоти України.

Мітинг мав розпочатися о 10:00, але мітингувальники почали приходити ще о 9:00. Сьогодні в Раді заплановано позачергове засідання, в ході якого розглянуть поправки щодо ФОПів в законодавчі акти і Податковий кодекс. Головна вимога мітингувальників - прийняти правки.

Перед акцією сталася бійка між учасниками акції SaveФОП і правоохоронцями. За їхніми даними, бійка почалася після того, як лідер руху Saveфоп Сергій Доротич спробував через кордон поліції прорватися до будівлі парламенту. Його затримали правоохоронці. Він обіцяв, що ФОПи заблокують урядовий квартал, на даний момент його відвезли в Печерське відділення поліції.



Джерело: Апостроф

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...