Затримання Гриценка: "​Укрексімбанк" є ласим шматком для російських рейдерів... Банківська система до ваших послуг, пане Путіне, "слуги" на Україні, не щадя живота свого, працюють", - нардеп Ірина Фріз

Банк входить у трійку найуспішніших фінустанов України

Зухвале силове затримання голови Укрексімбанку Олександра Гриценка у середмісті на очах у дитини може бути пов’язане із планами російських рейдерів узяти під контроль один з найуспішніших банків України. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook пише народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз, зазначають Патріоти України.

«Сьогодні (16 листопада.-ред.) посеред білого дня силовики викрали голову Укрексімбанку в Києві на очах у дитини, з якою він гуляв. Дитина побігла від страху до дому сама, коли батька «пакували» в авто без пред’явлення звинувачень», – повідомила Фріз.

«Ми багато чули раніше про рейдерство. А про державне рейдерство, здається, ні. Але влада пропонує нам всім споживати нові реаліті-шоу», – зазначила Ірина Фріз.

«За непідтвердженою інформацією, на Укрексімбанк, який входить у трійку найбільш надійних банків України, «поклав» своє око ВЕБ Росії, і зараз буде брудна брехлива кампанія проти Голови Укрексімбанку Олександра Гриценка від всіх «сателітів» Кремля», – прогнозує Ірина Фріз.

«Не лише одним відведенням ЗСУ ми ліземо навколішки до «норманді» формату. Банківська система до ваших послуг, пане Путіне, «слуги» на Україні не щадя живота свого працюють», – іронізує політик.

Ірина Фріз також надала посилання на інформацію про результати роботи Укрексімбанку за останні чотири роки.

Як повідомлялося, затриманого главу Укрексімбанку підозрюють у відмиванні доходів, отриманих за часів Януковича.Голову АТ Укрексімбанк Олександра Гриценка затримав одіозний прокурор Костянтин Кулик.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...