Затримання ветеранки АТО: "Миротворець" показав та розповів, хто насправді брав участь у параді в окупованому Донецьку (фото)

Волонтерам та військовим давно відома особа жінки на фото з «параду» бойовиків.

Вікторія Котеленець. Фото: соцмережі.

Український військовослужбовець Вікторія Котеленець, яку затримали за підозрою в участі у війні проти України на боці бойовиків ОРДО, не винна у тому, що їй інкримінують. Центр «Миротворець» навів докази того, що Котеленець сплутали з іншою особою, повідомляють Патріоти України.

Так, слідство звинувачує Котеленець в тому, що вона, начебто, брала участь у конвоюванні українських полонених вулицями окупованого бойовиками Донецька у 2014 році. Підставою для цього стало фото з місця подій. Як зазначається, слідчому здалося, що Вікторія схожа на жінку з фото.

В «Миротворці» наполягають, їм давно відома особа жінки на фото з «параду» бойовиків – це Ольга Сухова 1982 року народження, мешканка Донецька.

Волонтери «Миротворця» застосували просунуту систему розпізнавання облич “NeuroIdentigraf“, що заснована на нейромережі. Порівняння численних фото жінок демонструють нульову схожість між ними.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...