Затримано агента: ФСБ налагодила стеження за військовою частиною ССО на Кіровоградщині і шукала "кінці" для вербовки

За ССО України стежать агенти ФСБ РФ

Контррозвідка Служби безпеки України затримала на Кіровоградщині агента ФСБ Росії, який стежив за полком ССО ЗСУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр Служби безпеки України.

Шпигуном виявився мешканець обласного центру - Кропивницького.

«За завданням спецслужби країни-агресора він збирав та передавав інформацію про військових одного з підрозділів Cил спеціальних операцій ЗС України», – йдеться у повідомленні СБУ.

Також повідомлено, що агент збирав інформацію про представників місцевих органів влади.

Затриманий агент ФСБ та керівник осередку забороненої комуністичної партії. Січень 2021.

Оперативники спецслужби встановили, що особа, яка також є керівником осередку забороненої комуністичної партії, залучив до протиправної діяльності близьку родичку та ще одного мешканця Кропивницького.

Під час проведення обшуків за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні термінали, які використовувались для збору та передачі розвідувальної інформації.

Затриманому агента ФСБ Росії повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії під процесуальним керівництвом Кіровоградської обласної прокуратури.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...