Затишшя? Бойовики "ДНР" влаштували зухвалу провокацію на Донбасі в день розведення сил

У вівторок, 29 жовтня, на Донбасі в день початку розведення сил біля лінії розмежування диверсанти бойовиків обстріляли безпілотник моніторингової місії ОБСЄ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Операції об'єднаних сил, передають Патріоти України.

Так, в районі населеного пункту Архангельське Донецької області група проросійських бойовиків зі стрілецької зброї трьома чергами обстріляла БПЛА місії ОБСЄ. Спостерігачам довелося його посадити, видимих пошкоджень він не отримав.

Раніше противник регулярно відкривав вогонь по безпілотним апаратів місії, а також перешкоджав їх роботі за допомогою російських засобів радіоелектронної боротьби. Так бойовики приховували озброєння і перешкоджали роботі спостерігачів. При цьому часто в обстрілі безпілотників звинувачували українських військових.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...