Затишшя перед бурею: Голова Дніпропетровської області попередив місцевих жителів про можливий штурм окупантів

Російські окупанти повільно, але вірно наближаються до кордонів Дніпропетровської області, залишаючи за собою зруйновані населені пункти та вбитих людей у сусідніх регіонах України. Про це в Telegram повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, передають Патріоти України.

За словами чиновника, поточна ситуація нагадує "затишшя перед бурею". Тому влада цілодобово працює не лише над обороною області, а й над обороною країни в цілому. "Ця щоденна кропітка робота часто не видно зовні, але вимагає величезних людських, інтелектуальних та фінансових ресурсів зсередини", - заявив Резніченко.

Раніше англійський журналіст Тім Уайт заявив, що Росія не відмовилася від планів захопити Дніпро – для Путіна місто залишається символічною "столицею Новоросії".

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...

Раніше вже були навчання": Євлаш пояснив, чи зможуть F-16 працювати у тандемі зі старою українською авіацією

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:30

Винищувачі F-16 зможуть виконувати маневри у комбінації зі старими бортами української авіації, такими як Су-27, МіГ-29. Подібні навчання вже проводились, передають Патріоти України з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі телема...