"Завдам удару там, де не чекають!": Радник Зеленського розповів про грандіозні військові плани

Іван Апаршин запевнив, що навіть якщо влада закладе зараз сотні мільярдів доларів в армію, за рік-два головні питання у військовій сфері це не вирішить, тому треба вдаватися до нестандартних рішень.

Іван Апаршин. Фото: скріншот з відео.

Радник переможця президентських перегонів в Україні Володимира Зеленського з питань безпеки і оборони Іван Апаршин заявив, що Україна не змінить свого курсу щодо НАТО і розповів про "небезпечні" військові плани. За його словами, на даний момент країні необхідно прийняти рішення про колективну безпеку, передають Патріоти України.

Апаршин уточнює, що іншого шляху в України зараз немає. "Відпустіть мене, я хочу в НАТО, тому що там демократія, тому що там свобода, тому що там колективний захист, який я не потягну сам. Але до того моменту, поки я туди не вступлю, якщо, не дай Бог, у вашій дурній голові дозріє якийсь план, я знайду можливість вам відповісти, і я це зроблю нестандартними шляхами. У мене є варіанти. Я більше грошей вкладу в сили спеціальних операцій. Я вам завдам удар там, де ви його не очікуєте. Краще не чіпайте мене сьогодні, я вже вирішив, я буду вступати в НАТО, я буду підвищувати рівень боєздатності країни, я буду тримати війська в постійній готовності", – сказав він.

При цьому Апаршин запевнив, що навіть якщо влада закладе зараз сотні мільярдів доларів в армію, за рік-два головні питання у військовій сфері це не вирішить.

Джерело: Апостроф

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...