"Завершилася чергова красива казка, в яку повірили...": Українці обговорюють складання Вакарчуком депутатських повноважень і вбиту надію

Відчуття гіркоти переслідує не лише тих, хто повірив і віддав свої голоси за "Голос", але і ті хто, вагався між Вакарчуком та Порошенком, і не ризикнув міняти "старого коня"

Заява лідера «Голосу» Святослава Вакарчука про те, що він зареєстрував в апараті Ради заяву про складання повноважень народного депутата України, викликало бурхливе обговорення в соціальних мережах, зазначають Патріоти України.

Зокрема, обговорюється питання про те, як вчинок Вакарчука позначиться на прийдешніх місцевих виборах. Адже український виборець, як і раніше, в основному, орієнтується на особистості, а не на політсили.
Так, політолог Віктор Таран зазначає, що разом з відходом Вакарчука «завершилася чергова красива казка, в яку повірили виборці» і нарікає на те, що «на електоральному полі Зеленського немає потенційного гравця».
«У той же час хочу привітати ЄС," Свободу "," Громадянську позицію "," Силу людей "і" ДемАльянс ". Найближчим часом ви розірвете між собою 3,5% рейтингу "Голоси" на загальнонаціональному рівні А на місцевих виборах після суїциду "Голоси" ЄС, думаю, впевнено займатиме перші місця по західній Україні », - пише він.

А журналістка і письменниця Зоя Казанжи пише, що на сьогоднішній день - це сама сумна новина в контексті місцевих виборів.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...