Завів стару "шарманку": Путін пожалівся, що Захід "хоче" поділити Росію на п'ять частин

Диктатор Кремля Володимир Путін заявив, що західний світ нібито "мріє" поділити Росію на п'ять частин. Таку заяку російський диктатор сказав журналісту пропагандистського каналу "Россия", передають Патріоти України.

Перед цим Путін розхвалив себе, де і ким він працював, поки не прийшов до влади у 2000 роках. "Реалії такі, що після розпаду Радянського Союзу вважали, що зараз треба трохи потерпіти, зараз дорозвалимо і Росію. Така досить велика за європейськими мірками країна з найбільшою територією у світі та досить великим у порівнянні з іншими країнами Європи населенням загалом не потрібна.

Краще її, як пропонував відомий політичний діяч у США Бжезинський (колишній радник з національної безпеки президента Джиммі Картера - ред.), розділити на п'ять частин, і ці частини окремо підпорядкувати собі, використовувати ресурси, виходячи з того, що все окремо не матиме самостійної ваги. Тільки пізніше до мене прийшло це усвідомлення, початковий підхід був досить наївним", - заявив він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...