"Завтра принципиально еду в больницу беру справку, нах*й": Окупант поскаржився на командування, яке відмовляється лікувати поранених (аудіо)

Російський військовий під час телефонної розмови поскаржився своєму товаришу на керівництво. Він розповів про те, що Росія не лікує своїх поранених солдатів. Про це йдеться у перехопленій розмові, запис якої оприлюднило Головне управління розвідки України, передають Патріоти України.

Росіянин розповів, що командування кваліфікує хворобу як небажання солдата виконувати свої службові обов’язки. При цьому навіть якщо військових відправляють лікуватись, це відбувається не якісно.

«Я ж сказав, що я завтра принципово їду в лікарню, беру довідку, і лягаю за місцем проживання», – каже військовий.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...