"Завтра вони там з'являться, що нам з цим робити?!": Путіна жахають "ракети НАТО в Харкові"

Що робити Кремлю? - Зливати воду!, - відповідають українці

Російський президент Володимир Путін переживає, що Організація Північноатлантичного договору (НАТО) під виглядом навчальних центрів для Збройних Сил України нібито може розмістити балістичні ракети на території України. Про такі страхи Кремля він розповів на засіданні клубу Валдай, яке транслювалося в YouTube.

На думку глави РФ, через те, що українська Конституція забороняє розміщення на території країни іноземних військових баз, НАТО начебто "може все що завгодно розмістити" під виглядом тренувальних центрів для ЗСУ.

"Завтра під Харковом ракети з'являться, що нам робити з цим?", – запитав Путін.

Він також поскаржився, що системи протиракетної оборони НАТО з пусковими установками Aegis вже стоять в Польщі та Румунії, і "на них можна встановити Томагавки, ударні системи, і зробити це легко, одним помахом, тільки програмне забезпечення змінити".

"Цього навіть ніхто не помітить", – впевнений господар Кремля.

На його думку, візит глави Пентагону Ллойда Остіна до Києва, де той заявив, що жодна третя країна не має права накладати вето на входження України в НАТО, "фактично проклав шлях" для приєднання до Альянсу.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...