Завжди була годувальницею: Третьякова, яка заговорила про "неякісних дітей", почала тиснути на жалість і звинуватила українців у булінгу

Завжди була годувальницею: Третьякова почала тиснути на жалість і звинуватила українців у булінгу

Голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова прокоментувала скандал з приводу власних висловлювань про "неякісних дітей". Вона розповіла про своє важке життя до приходу в політику і звинуватила українців у булінгу, передають Патріоти України.

Третьякова розповіла, що все життя багато працювала і самостійно підняла своїх чотирьох дітей без жодних виплат і допомоги від держави.

"Я прийшла в політику в 57 років, маючи чотирьох, тепер уже дорослих дітей, яких "витягувала" в життя самостійно. Була годувальницею свого господарства все своє життя. Був час, коли страшно боялася змінити роботу, тому що для місячного пошуку іншої не було ніякого запасу в сім'ї. А вдома було троє-четверо дітей, яким треба було дати освіту, враження від світу, мови, інформацію. В політику пішла свідомо. Не за владою, а за змінами. Я була і є не маленьким платником податків, не брала лікарняних, працювала і працюю не менше 50-60 годин на тиждень, не отримувала виплат на дітей", - написала Третьякова на своїй сторінці в Facebook.

Вона назвала скандал з приводу власних висловлювань про дітей організованим булінгом і повідомила, що нікуди не збирається йти.

"Спасибі за слова підтримки, вони дуже важливі під час організованого булінгу. Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з'явилося тільки зараз, і що я мала на увазі в публічній зустрічі/лекції у Київській школі економіки. І що я буду мати на увазі в майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Тому я нікуди не збираюся йти під тиском зовні. Буду робити свою справу", - заявила Третьякова.

Вона визнала, що невдало вибрала слова і послалася на те, що зробила помилку. "Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? Досі намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами. Про дискримінацію. Ми ще навчимося відрізняти дискримінації в наявних суспільних процесах від розмов. Ми ще навчимося боротися з тими, хто говорить про боротьбу з дискримінацією, але породжує її своїми діями", - написала нардеп.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...