"Завжди дивіться в завтрашній рік": Кличку подарували плакат "З Новим 2222-м", мер відреагував (фото)

Український блогер та музикант Іван Марунич подарував Віталію Кличку плакат із зображенням мера Києва з ялинкою та підписом: З Новим роком та Різдвом 2222 року. Про це повідомив Марунич у Facebook, передають Патріоти України.

«Запросили на новорічний високий прийом. Прийшов не з порожніми руками», — написав Марунич, опублікувавши спільне фото з Кличком та плакатом.

Цю фотографію Кличко перепостив у Instagram. «Завжди дивіться у завтрашній день! І в рік теж», — зазначив Кличко.

27 грудня мер Києва Віталій Кличко розсмішив новою обмовкою. Вітаючи киян із Новим роком, міський голова помилився на кілька століть.

Кличко відомий своїми виразами, з яких часто добродушно сміялися українці. Нагадаємо, що в листопаді 2020 року він представив ілюстровану книгу зі своїми обмовками, які стали мемами. Тоді мер Києва говорив про вміння сміятися з себе.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...