"Завжди готові відповісти": Кораблі Британії та Росії "зіткнулися" в Ла-Манші (фото)

Російський корабель "Сєвєроморськ" з'явився у протоці Ла-Манш, де його "гостинно" зустрів британський "колега".

Британський фрегат супроводжував російський корабель. Фото: прес-служба Королівських ВМС.

Фрегат HMS Northumberland ВМС Британії був змушений супроводжувати російський великий протичовновий корабель "Сєвєроморськ" у протоці Ла-Манш. Про це йдеться у заяві Королівських ВМС, передають Патріоти України.

Так, 6 травня прес-служба Північного флоту повідомляла, що протичовновий корабель, який виконує завдання в Атлантичному океані, завершує прохід Біскайської затоки, після чого перетне Ла-Манш і прибуде в кінці поточного тижня до Сєвєроморська.

Командир HMS Nortumberland Еллі Поллард заявила, що подібна операція є звичною для британських ВМС, "які завжди готові відповісти на появу будь-яких іноземних військових кораблів у зоні інтересів" Сполученого Королівства.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...