"Завжди готові відповісти": Кораблі Британії та Росії "зіткнулися" в Ла-Манші (фото)

Російський корабель "Сєвєроморськ" з'явився у протоці Ла-Манш, де його "гостинно" зустрів британський "колега".

Британський фрегат супроводжував російський корабель. Фото: прес-служба Королівських ВМС.

Фрегат HMS Northumberland ВМС Британії був змушений супроводжувати російський великий протичовновий корабель "Сєвєроморськ" у протоці Ла-Манш. Про це йдеться у заяві Королівських ВМС, передають Патріоти України.

Так, 6 травня прес-служба Північного флоту повідомляла, що протичовновий корабель, який виконує завдання в Атлантичному океані, завершує прохід Біскайської затоки, після чого перетне Ла-Манш і прибуде в кінці поточного тижня до Сєвєроморська.

Командир HMS Nortumberland Еллі Поллард заявила, що подібна операція є звичною для британських ВМС, "які завжди готові відповісти на появу будь-яких іноземних військових кораблів у зоні інтересів" Сполученого Королівства.

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...

Ганьба та політика: Зеленський відреагував на ідею розділити допомогу США для України та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 15:37

Якщо Сполучені Штати Америки (США) ухвалять законопроєкт про фінансову допомогу, яка не включатиме кошти для України, це буде ганьбою для світу й демократії, передають Патріоти України з посиланням на президента Володимира Зеленського під час інтерв'ю ...