Завжди казав, що все добре, і вірив у перемогу: На Донбасі загинув 37-річний полковник ГУР Микола Вовк (фото)

На Донеччині загинув 37-річний полковник Головного управління розвідки Микола Вовк. Військовий підірвався на міні. У нього залишилася сім'я дружина та троє дітей, молодшій всього півтора року, передають Патріоти України.

37-річного полковника ГУР Миколу Вовка поховали на Алеї Слави у Хмельницькому. Перед цим із ним попрощалися у рідному смт Стара Синява. Тут Микола виріс і там живуть його рідні.

"Сам Микола із сім'єю жили в Ірпені під Києвом. Коли почалася війна 24 лютого, Коля був на службі. Я зателефонував йому, він сказав: "Так, почалася війна. Але не хвилюйся, все буде добре", – згадує його молодший брат Андрій.

Дружина та троє дітей Миколи – сини 11 та 6 років і маленька донька 1,5 року – опинилися в Ірпені, коли російські війська увійшли туди. Декілька днів вони провели в окупації, але зуміли виїхати разом з іншими жителями в евакуаційній колоні.

Брат розповідає, що Микола про свою роботу ніколи не розповідав. Один раз сказав, щоб його ні про що не питали, та й усе.

"У нас двоюрідні брати всі військові. Колі дуже це подобалося, тому після школи він вступив до Військово-інженерного інституту в Кам'янці-Подільському. Спочатку служив у Кам'янці, а потім перейшов у Київ. Він дуже підходив для військової служби – наполегливий і відповідальний", – згадує про нього брат.

Микола іноді дзвонив із фронту, казав, що все в нього добре. Ніколи не уточнював, де він, просто говорив – у відрядженні. Загинув, підірвавшись на міні. Це все, що відомо сім'ї.

Друзі та знайомі кажуть, що загиблий Микола Вовк був справжнім захисником та хорошою людиною. "Він у всьому був справжнім. Неймовірна людина, прекрасний батько, вірний друг. Ми втратили одного із найкращих захисників України", – написала Світлана.

"Яка гірка втрата для України, для рідних! Дуже боляче, що війна забирає найкращих синів України", – написала Наталія Данилкович.

Останній дзвінок від Миколи був мамі за день до загибелі. Він знову казав, що все в нього добре, він у відрядженні, щоб вона не хвилювалася. А 5 червня Микола Вовк загинув.

Джерело: Обозреватель

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: