Зазнали втрат, не доїхавши до фронту: У Росії мобілізований помер просто на плацу (відео)

У Кабардино-Балкарійській Республіці (РФ) чоловік, мобілізований до російської армії, помер на території військової частини. Це сталося просто на плацу, передають Патріоти України.

Як видно на записі, інші солдати намагалися допомогти росіянину, робили непрямий масаж серця, але це було марно. За словами російських військових, чоловік просто раптово впав. Мабуть, йому погано. Чи були в нього якісь проблеми зі здоров'ям, не повідомляється.

Додамо, що минулої доби, 26 вересня, ЗСУ знищили ще 550 окупантів. Усього за час повномасштабної війни "демілітаризовано" 57 750 загарбників.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...