"Збереження суверенітету України має вирішальне значення": США збираються запровадити щорічну військову підтримку України на сотні мільйонів доларів

Комітет із закордонних справ Сенату США запропонував виділяти по 300 млн доларів на військову допомогу Україні протягом чотирьох років. Відповідна ініціатива прописана в Акті про партнерство в галузі безпеки України. Про це йдеться на сайті комітету із закордонних справ Сенату США, зазначають Патріоти України.

Акт про партнерство в галузі безпеки України підготували представники як Демократичної, так і Республіканської партії США.

У документі сенатори запропонували виділяти кошти на військову допомогу Україні протягом 2022-2026 років. Допомога може включати і надання Україні летального озброєння.

"Збереження суверенітету України має вирішальне значення як для національної безпеки США, так і для нашого світового порядку. Агресія Володимира Путіна проти України триває, і, таким чином, підтримка США теж має тривати з метою захисту права України на самовизначення", - сказала сенатор Джин Шахін.

Нагадаємо, на початку березня Адміністрація США вирішила виділити Україні новий пакет військової допомоги. Пентагон погодив виділення 125 млн доларів для допомоги Україні.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...