Зберігав цілий арсенал зброї: У Києві затримали фаната "руського міра", який допомагав ДРГ (фото)

У Києві затримали прихильника "руського міра". Він допомагав російським диверсійно-розвідувальним групам у столиці. Під час обшуку у зловмисника вилучили цілий арсенал зброї. Про це повідомили у Поліції Києва, передають Патріоти України.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію щодо громадян-колаборантів та осіб, що здійснюють розвідувально-підривну діяльність на території України, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Чернігівській області та місті Києві Шевченківського управління поліції затримали мешканця столиці.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, зловмисник "сприяв" диверсійно-розвідувальним групам у Києві.

"Ми провели невідкладний обшук за місцем мешкання затриманого. У ході слідчих дій виявили та вилучили сім одиниць вогнепальної зброї, зокрема гвинтівок з оптичними прицілами, понад 25 одиниць холодної зброї, близько 3 000 набоїв різного калібру, а також автоматичну зброю військового зразка. Крім того, ми вилучили шеврони окупаційних військових формувань, паспорти часів СССР, літературу пропагандистського та військового характеру. Затриманим виявився раніше судимий за майнові злочини мешканець Шевченківського району, 1957 року народження", - зазначив Падюк.

Стосовно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України - незаконне зберігання та поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у скоєнні злочину.

Велика загроза: Полковник ЗСУ в запасі назвав місто, яке стане ціллю РФ в разі захоплення Часового Яру

четвер, 2 травень 2024, 15:30

Наразі одне з першочергових завдань російських окупаційних військ полягає в захопленні Часового Яру Донецької області. Після цього окупанти можуть націлитися на Торецьк, передають Патріоти України. Таку думку висловив полковник ЗСУ в запасі, військовий...

Чи може Росія завдати ракетного удару по Україні на Великдень: У Повітряних силах зробили заяву

четвер, 2 травень 2024, 15:30

У Повітряних силах не виключають можливих атак російських військ по Україні у Великодню ніч, та заявили про готовність відбиття ймовірних нападів противника, передають Патріоти України з посиланням на спікера Повітряних сил ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі теле...