"Збірна не виправдала сподівань": Стало відомо, чи буде звільнено Реброва зі збірної України

Головний тренер збірної України Сергій Ребров продовжить роботу з національною командою, незважаючи на невдалий виступ "синьо-жовтих" на чемпіонаті Європи-2024 у Німеччині. Роботу 50-річного фахівця оцінили позитивно і тепер перед ним стоять нові завдання - зокрема, потрапляння на ЧС-2026, передають Патріоти України.

Про це заявив президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко за підсумками засідання виконкому організації, йдеться на її офіційному сайті. Легендарний нападник зазначив, що на Євро-2024 збірна набрала найбільшу кількість очок в історії виступів на континентальних першостях.

"На самому чемпіонаті збірна не виправдала сподівань і не вийшла з групи. Основною причиною став провальний перший матч, в якому ми поступилися збірній Румунії. На жаль, у наступних матчах виправити ситуацію не вдалося, хоча команда Сергія Реброва і змогла набрати чотири очки — це найбільший результат за весь час виступів збірної України у фінальних турнірах Євро. Але слід згадати, що Сергій Ребров очолив збірну вже після початку відбірного циклу. У цілому виконком УАФ підтримав напрямок розвитку національної збірної й висловив повну довіру та підтримку тренерському штабу Сергія Реброва", – наголосив Шевченко.

"Ситуація цікава складністю вибору": Гельман оцінив, чи буде нова мобілізація в РФ

вівторок, 20 серпень 2024, 7:57

Путіну не залишається нічого іншого, окрім як оголосити нову мобілізацію. Без мобілізації росіяни не зможуть стабілізувати російсько-український кордон, не кажучи вже про витіснення ЗСУ з Курської області. Про це в інтерв'ю розповів російський політтех...

У розхід йде все: Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини "космічну піхоту"

вівторок, 20 серпень 2024, 7:50

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи пер...