Зброя 60-х років, комбат - із мобілізованих: Окупант поскаржився батькові на безлад у військах РФ перед відправленням на війну. Аудіо

Мобілізованих росіян відправляють на війну в Україну, забезпечуючи старою зброєю зі складських запасів, серед якої зустрічаються зразки часів Першої світової війни. Один із новоспечених окупантів поскаржився на це своєму батьку, передають Патріоти України.

Загарбник, якого незабаром відправлять на фронт, повідомив, що комбат у них теж із числа мобілізованих та не має бойового досвіду. Цю телефонну розмову перехопило хакерське угруповання "Фронтові розмови окупантів".

Із неї стало відомо, що на базі Ярославського військового училища протиповітряної оборони триває формування нових батальйонів окупаційної армії РФ, які скоро кинуть на передову в Україні. Весь цей процес організований неналежним чином, у російських військах панує безлад.

Зокрема, великі проблеми є із бойовим злагодженням: підрозділи одного батальйону можуть знаходитися в різних місцях, подекуди навіть у різних областях.

Командують "мобіками" такі самі мобілізовані на війну офіцери, які не є кадровими військовими та не мають необхідних навичок та досвіду.

Мобілізований загарбник розповів батьку, що їм видали зброю, яку він бачить вперше в житті. Зокрема, він згадав гранатомет 1964 року випуску та гвинтівку Мосіна зразка 1891 року. Відео містить нецензурну лексику, 18+!

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...