"Зброя - найкращий посередник": Секретар РНБО відреагував на пропозиції переговорів з РФ

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов закликав припинити саджати Україну за стіл переговорів, а краще дати більше зброї. Про це він написав у Фейсбуці, передають Патріоти України.

«Коли мета російського агресора залишається незмінною – знищення України, ініціативи мирного врегулювання, що звучать останнім часом, — це ніщо інше як проросійська миротворчість», – йдеться у повідомленні.

Олексій Данілов заявив, що Україну не потрібно садити за стіл перемовин, як пропонують у мирних ініціативах. На його думку, краще дати Україні достатньо зброї. «Зброя – найкращий посередник і єдиний зрозумілий для РФ аргумент спілкування», – написав секретар РНБО.

Нагадаємо, що очільник італійського міноборони Гвідо Крозетто заявив, що для зупинення війни необхідно спробувати посадити Україну і РФ за стіл переговорів з посередництвом Китаю.

Також Президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва заявив, що намагається знайти так звану третю альтернативу, яка б повернула мир в Україну. Він зазначив, що його мета – «створення шляху», який би посадив Україну та РФ за стіл переговорів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...