Зброя з минулих пакетів допомоги США вже знаходиться на фронті, - Держдеп

Державний департамент США стверджує, що зброя з минулих пакетів військової допомоги Україні вже знаходиться на передовій. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Держдепу, передають Патріоти України.

«Допомога з попередніх пакунків уже доставлена на передову, і ми доставимо цю нову допомогу якнайшвидше, щоб українські військові могли використати її для захисту своєї території та українського народу», — ідеться в повідомленні.

Держдеп підкреслив, що США продовжуватимуть підтримувати Україну в захисті її свободи. 24 травня США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на суму 275 мільйонів доларів. Міноборони США зазначає, що цей пакет допоможе Україні відбити наступ Росії в Харківській області, а також задовольнить найнагальніші потреби України на полі бою.

Президент США Джо Байден 24 квітня підписав законопроєкт, що передбачає $61 млрд підтримки для України, який Палата представників Конгресу перед цим не могла розглянути кілька місяців. Одразу після підписання Байден заявив, що США почнуть постачання зброї з наступного пакета допомоги Україні протягом кількох годин.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...