"Збройні формування РФ спрямовано йдуть на зрив домовленостей": Командувач ООС Наєв - про загострення на Донбасі

Обстріл проросійськими бойовиками на Донбасі, унаслідок якого загинуло двоє українських військових, свідчить про те, що в окупантів немає мети досягти миру.

Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв констатував, що сьогодні вночі озброєні формування Росії на Донбасі порушили режим припинення вогню і прицільно обстріляли українські позиції. Заяву Наєва оприлюднив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook, передають Патріоти України.

Він повідомив, що бойовики нахабно вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем по підрозділу Об'єднаних сил у районі Водяного Донецької області. "Із сумом повідомляю, що внаслідок обстрілу на початку доби два військовослужбовці Збройних сил України отримали поранення, не сумісні з життям. Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів. Така зухвалість противника свідчить про те, що збройні формування РФ спрямовано йдуть на зрив домовленостей, що були досягнуті тристоронньою контактною групою 22 липня 2020 року. Сьогоднішній обстріл доводить, що противник не має на меті досягти миру", – підкреслив Наєв.

Командувач ОС додав, що українські військові дали адекватну відповідь обстрілу і "змусили російсько-окупаційні війська повернутися до режиму тиші".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...