Збройним силам України передали модернізовані БТР-80

Київський бронетанковий завод концерну Укроборонпром передав українським військовим 4 відновлених БТР-80. Вони пройшли капітальний ремонт і часткову модернізацію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укроборонпром.

"Наші фахівці провели капітальний ремонт машин з істотним відновленням корпусів, відновили роботу всіх агрегатів і вузлів, а також виконали часткову модернізацію. На бронетранспортерах, зокрема, встановлено нові сучасні засоби зв'язку, навігаційне обладнання, прилади радіаційної розвідки, нові колеса - все українського виробництва. Нехай справно служать нашим військовим", - розповів директор КБТЗ Володимир Синявський.

У рамках іншого договору фахівці Київського бронетанкового заводу відремонтували бронетранспортер БТР-3ДА. Його після успішного проходження випробувань передали державному замовнику.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...