Збили під Соледаром: У Генштабі розповіли подробиці ліквідації штурмовика Су-25 окупантів

Українські військові продовжують знищувати ворога та його техніку. 17 січня стало відомо про збитий російський штурмовик Су-25. Тепер з'явилися деталі результативної роботи ЗСУ, інформують Патріоти України.

Як зазначили раніше у Генштабі, ворог залишився без ще одного літака Су-25. Тепер же у нас є відомості щодо того, де вдалося перетворити на груду металу російський штурмовик.

ЗСУ завдали результативного удару

Деталі про збиття російського штурмовика повідомили у Повітряних силах ЗСУ. У відомстві зауважили, що приземлити вороже повітряне судно вдалося близько 15:20 на Східному напрямку. Сталося це у районі міста Соледар, де зараз точаться криваві бої.

Отже, підрозділ зенітних ракетних військ результативно виконав свою роботу. Влучним ударом військові знищили ще один російський штурмовик. Тож у ворога стало на черговий Су-25 менше.


Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...