Збирала "данину" із місцевих: На Харківщині викрили чергову зрадницю (фото)

Працівники Державного бюро розслідувань викрили шосту зрадницю із Податкової інспекції. Нею виявилася старший державний інспектор Куп'янської державної податкової інспекції ГУ Державної податкової служби у Харківській області. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передають Патріоти України.

Як установило слідство, жінка добровільно стала на бік російських окупантів. Вона пройшла співбесіду й атестацію та обійняла посаду. "Їй доручили адмініструвати поповнення окупаційного бюджету. Колаборанти фактично збирали данину у місцевого населення, називаючи це податками. Крім того, податківиця агітувала й інших своїх колишніх колег теж працювати на окупаційну владу. Для агітації навіть їздила до них додому", — розповіли у ДБР.

Після деокупації Куп'янська жінка втекла разом з російськими окупантами. Їй заочно оголосили підозру за ч. 2 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...