"Збирала секретні дані": Окупанти арештували мешканку Севастополя "за держзраду"

Згідно рішення суду арештована Галина Довгопола залишиться під вартою до 27 квітня.

Луфотовський суд Москви продовжив арешт мешканки окупованого Севастополя Галині Довгополой, яку затримали “за держзраду”, повідомляють Патріоти України.

Згідно рішення суду арештована Галина Довгопола залишиться під вартою до 27 квітня. В суді не уточнюють причин по затриманню мешканки Севастополя посилаючись на гриф “секретно”.

29 листопада 2019 року з’явилась інформація від Федеральної Служби Безпеки, що в Севастополі затримали місцеву мешканку, “яка була завербована українськими спецслужбами та по завданню Головного управління розвідки Міністерства оборони України цілеспрямованого здійснювала збір секретних даних військового характеру”.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...