Збирав дані про військові частини, котрі відряджають бійців на Донбас: На Хмельниччині затримали агента російських спецслужб

На Хмельниччині СБУ затримала агента рос…

Контррозвідники Служби безпеки України на Хмельниччині припинили діяльність агента російських спецслужб, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу СБУ у області.

Силовики додають, що чоловік у 2014-2016 роках був активним учасником незаконного збройного формування "ЛНР".

Оперативники спецслужби встановили, що у 2021 році зловмисник переїхав на Хмельниччину, де проживають його близькі родичі. Колишній бойовик діяв під кураторством відомого контррозвідці співробітника російських спецслужб. Агент збирав і передавав замовникам інформацію про військові обʼєкти у регіоні. Особливу увагу він приділяв військовим частинам, які задіяні в ООС.

Агента затримано "на гарячому" під час фотографування колони військової техніки одного з підрозділів ЗС України для передачі інформації російським спецслужбам.
У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) та ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України тривають невідкладні оперативні та слідчі дії.

Да даний час вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Викриття проводилось під процесуальним керівництвом Хмельницької обласної прокуратури.

Нагадаємо, ув'язнення загрожує військовослужбовцю з Хмельниччини за продаж майже кілограма наркотиків.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...