Здається в оренду за 700 тисяч рублів: Спливли вражаючі фото 4-поверхової квартири "коханки" Путіна

Російська бізнесвумен Світлана Кривоногих, якій неодноразово приписували роман з президентом РФ Володимиром Путіним, вирішила здати в оренду свою чотирикімнатну квартиру, яку купила після народження дочки Єлизавети. До слова, батьківство Єлизавети приписали також Путіну, оскільки 19-річна дівчинка дуже на нього схожа. Про це повідомляє "Російська служба Бі-бі-сі", передають Патріоти України.

Зазначається, що оголошення про здачу квартири в будинку за адресою 2-а Березова алея, 19, розміщено на сайті агентства нерухомості Engel & Volkers. Відомо, що ця квартира нараховує 447,4 кв.м. Там є ліфт, щоб можна було швидше пересуватися по поверхах.

На першому поверсі - вітальня і тераса з видом на Неву, на другому - спальня і дитяча, на третьому - бар з домашнім кінотеатром і італійським дизайнерським шезлонгом, покритим золотою фольгою.

У цокольному поверсі - гараж і кімната очікування для охоронців і водіїв.


Варто зазначити, що Кривоногих хоче отримати за здачу квартири в оренду 700 тисяч рублів (258 050 гривень).

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...