​Здала друзів, щоб не сидіти до пенсії за гратами: Прокурор на судовому процесі проти Марії Бутіної попросив поблажки для російської "Мата Харі"

Тепер інтрига в тому, яку ціну сплатила аморальна агентша непідкупній прокуратурі США, і чи повернеться невдаха до Росії, чи втече кудись подалі

Обвинувачення скандальної росіянки Марії Бутіної, яку звинуватили в США в шпигунстві на користь Росії, попросило депортувати її з країни після оголошення вироку. Окрім цього, відповідне клопотання подали і адвокати самої Бутіної, що свідчить про певну угоду сторін. Адже 30-річна "чекістка" мала сидіти в Шататах досить довго, щоб її принади, котрими зваблювала американських політиків та лоббістів перестали хвилювати сильну стать, зазначають Патріоти України.
Бутіну заарештували в липні 2018 року. Згідно з обвинувальним актом, вона працювала з двома неназваними громадянами США і російським чиновником, щоб спробувати впливати на американську політику і проникнути в організації, які виступають за право носити зброю.
Вона організовувала вечері у Вашингтоні і Нью-Йорку і намагалася розвивати стосунки з американськими політиками, щоб встановити "обхідні канали комунікацій, задля проникнення в національний орган ухвалення рішень і щоб просунути порядку денного Російської Федерації".
13 грудня Бутіна на слуханнях визнала себе винною в участі у змові проти США та пішла на угоду зі слідством. Вона сказала, що діяла "під керівництвом" російської офіційної особи.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...