“Здали Херсон, здадуть і Москву”: Російська прихильниця війни влаштувала кривавий пікет (фото)

У п’ятницю, 11 листопада, у російському місті Перм юна прихильниця війни проти України влаштувала одиночний пікет через втечу російської армії із Херсона. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, публікуючи фото з місця події, передають Патріоти України.

19-річна активістка націонал-більшовицької партії "Інша Росія Лімонова" Ольга Сюткіна вийшла на одиночний пікет навпроти будівлі законодавчих зборів (обласного органу влади, - ТСН) з плакатом "Здали Херсон, здадуть і Москву".

Коли до пікетувальниці підійшли поліцейські, фанатичка перерізала руку з криком: "Це кров російських людей!". Співробітники поліції не надали дівчині першої допомоги, але викликали швидку. Вона сама спинила собі кров до приїзду медиків. Після чого поліцейські склали на Ольгу Сюткіну протокол про "дискредитацію" армії РФ.

За повідомленнями очевидців, до приїзду швидкої російська радикалка вигукувала: "Путін, Шойгу, Суровікін, ця кров на вашій совісті. Ми вам не пробачимо!".

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...