"Здав", на кого працює: Богдан таємно зустрічався з Коломойським, - "Схеми" (відео)

Глава Офісу президента Андрій Богдан та олігарх Ігор Коломойський таємно зустрічались. Про це йдеться у розслідуванні журналіста програми "Схеми: корупція в деталях", передають Патріоти України.

У розслідуванні говориться, що Богдан та Коломойський разом із соратниками та бізнес-партнерами бачились в ресторані п’ятизіркового готелю в самому центрі Києва.

Спочатку Богдана помічають у ресторані, де він проводив зустріч з головою правління НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим. Вона тривала годину.

Потім журналіст помічає автівку Богдана біля п’ятизіркового готелю Premier Palace, туди ж приїхали Коломойський та його бізнес-партнер та співвласник студії "Квартал 95" Тімур Міндіч. Сам Коломойський заперечує зустріч з Богданом. І говорить, що приїхав у готель, коли той вже поїхав.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...