"Здетонували авіаційні боєприпаси": У Росії спробували пояснити потужні вибухи у Криму

У Міністерстві оборони РФ відреагували на потужні вибухи в Новофедорівці, які пролунали після обіду 9 серпня, передають Патріоти України.

Там повідомили, що на аеродромі в Новофедорівці начебто "здетонували авіаційні боєприпаси", що спричинило вибухи. Про це пишуть російські засоби масової пропаганди з посиланням на коментар Міноборони РФ.

У Росії заявляють, що внаслідок вибухів ніхто не постраждав. Вживаються заходи щодо гасіння пожежі та з'ясування причин вибуху.

"Близько 15:20 на території аеродрому "Саки" в районі населеного пункту Новофедорівка на обвалованому майданчику зберігання відбулася детонація кількох авіаційних боєприпасів. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Авіаційна техніка на аеродромі не пошкоджена. Вживаються заходи щодо гасіння пожежі та з'ясування причин вибуху. Жодного вогневого впливу по обвалованому майданчику зберігання боєприпасів на аеродромі не було", - цитують кремлівські пропагандисти.

Нагадаємо, в другій половині дня 9 серпня у російських телеграм-каналах з'явидася інформація про вибухи в окупованому Криму. Про прильоти в Мережі пишуть мешканці Новофедорівки, дим звідти видно навіть на пляжі в Євпаторії.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...