Здетонував снаряд окупантів: У маріупольській школі постраждали діти, - міськрада

В Маріупольській школі № 45 сталася пожежа через детонацію снаряда російських окупантів. Кілька дітей отримали ушкодження, проте точна кількість постраждалих не уточнюється. Інформація про інцидент з'явилася в офіційному Telegram-каналі Маріупольської міської ради, передають Патріоти України.

"Пожежа в школі № 45 через детонацію снаряда. Це сталося, коли туди полізли діти. Діти поранені, їх стан невідомий", - сказано в повідомленні.

У міськраді також повідомили, що вибух демонструє якість "розмінування" російських окупантів. Вони не знешкоджують власні снаряди, які можуть завдати шкоди мирному населенню міста.

Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...