Здогадайтесь, кого звинуватять: Теракт у Ростовській області - пустили під відкіс ешелон з "новоросскім" чавуном

На місці вибуху пошкоджені бетонні шпали залізничного полотна, утворилася глибока воронка.

В Ростовській області вибухнув вагон із чавуном. Фото: соцмережі.

У понеділок, 8 квітня, близько 4:30 ранку на залізничній станції Мержанова, розташованій між Ростовом і Таганрогом, прогримів вибух. Про це повідомляє «Metaltorg.ru», передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, вибуховий пристрій був закладений в гальмівну систему вагона товарного потягу, який перевозив чавун. Відомо, що потяг, який вибухнув, прямував з Луганська. За однією з версій, вибуховий пристрій був закладений під вагоном поїзда завчасно. Він спрацював якраз тоді, коли товарний потяг проїжджав через станцію "Мержанова". В результаті події ніхто не постраждав.
На місці вибуху пошкоджені бетонні шпали залізничного полотна, утворилася глибока воронка. За словами експертів, це вказує, що вибухової речовини в вагоні "було закладено достатньо". Пошкоджений потяг продовжив рух у бік Ростова, а на місце події прибули представники правоохоронних органів. Прилегла до місця вибуху територія була оточена.
За фактом події порушено кримінальну справу за статтею "Хуліганство". Офіційних коментарів від транспортної поліції і Південного слідчого управління на транспорті Слідчого комітету Російської Федерації з приводу інциденту не надходило. Як повідомляють в ПКЗ, залізничне сполучення на ділянці "Мержанова - Ростов" не порушено. Рух пасажирських і вантажних поїздів здійснюється відповідно до розкладу.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...