"Здохла тварюка - туди їй і дорога": Російський телеканал цинічно висловився про смерть Єлизавети ІІ (відео)

Головний спортивний телеканал Росії "Матч ТВ" у своєму ефірі припустився прямих образ на адресу королеви Великобританії Єлизавети II. Інцидент трапився в ефірі пропагандистської програми "Є тема!", повідомляють Патріоти України.

Один із запрошених експертів Костянтин Долгов назвав покійну "тварюкою", обурившись тим, що нібито зробив Корона Великобританії за всі роки свого правління. "Британська монархія вбила, замучила, продала в рабство сотні мільйонів людей по всій планеті. І спроби деяких громадян робити з цієї бабки [Єлизавети II], якусь божу кульбабу – це, знаєте, таке окозамилювання, спроба тримати нас усіх, вибачте, за лохів. Так не буде. Здохла тварюка – туди їй і дорога", – сказав політтехнолог.

42-річний Долгов не зміг пройти і повз нового короля. "Хто прийшов на зміну – Карл III. А чи не він у 2014 році ображав нашого президента порівнянням із Гітлером. Це ось ті, які зигували! Вони нашого президента сміють взагалі...", – обурився він.

Для довідки: під час Революції Гідності у 2014 році Костянтин Долгов став одним із лідерів антимайдану у Харкові. У травні того ж року було відпущено під заставу. Після спроб повторного арешту залишив Україну. 24 травня 2014-го на з'їзді в Донецьку його було обрано співголовою громадсько-політичного руху "Народний фронт Новоросії".

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...