Зе допомагає? Ігор Валерійович може святкувати: З нерухомості Коломойського зняли арешт

Печерський райсуд зняв арешт з нерухомості олігарха Ігоря Коломойського, який був накладений у 2017 році у справі про рефінансування "ПриватБанку", повідомляють Патріоти України з посиланням на FinBalance.

Таким чином суд задовольнив клопотання ТОВ "Приватофіс" і зняв арешт з 415 об'єктів нерухомості компанії - земельних ділянок, нежитлових та офісних приміщеннях в різних регіонах України.

Раніше арешт був накладений цим самим судом за клопотанням Генпрокуратури в рамках кримінального провадження №42017000000000876 (про видачу ПриватБанком кредитів - в період до націоналізації і залучення рефінансування в НБУ - для пов'язаних осіб на невигідних умовах, що призвело до виникнення заборгованості юросіб перед банком на 373 млн грн).

Суд констатував, що до ТОВ "Пріватофіс" не може бути застосовано конфіскацію, а арешт був накладений без доказів пропорційності вартості нерухомого майна, на яке було накладено арешт, з розміром збитку, заподіяного кримінальним правопорушенням.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...