Зе-команда летить у прірву: "Слуга народу" втратила лідерство у рейтингу партій, - соціологи

Якби вибори до Верховної ради відбувалися наприкінці січня - початку лютого 2021 року 61,4% респондентів обов’язково взяли б участь у голосуванні, ще 10,2% не впевнені, але скоріше проголосували б на виборах. До парламенту точно потрапили б чотири політичні сили. Про це свідчать дані опитування КМІС, передають Патріоти України.

Найбільш імовірно прохідний бар’єр подолали б "ОПЗЖ" (партію підтримали б 24,1% серед респондентів, які визначилися з вибором), "Слуга народу" (18,2%), "Європейська солідарність" (15,6%) і "Батьківщина" (10,3%).

Балансують на межі проходження "Сила і честь" (6,4%) та Радикальна партія Олега Ляшка (4,6%). Крім того, партія "Свобода"має підтримку у 3,6% респондентів, "Українська стратегія Гройсмана" - 3,4, "Партія Шарія" - 3,2% Інші партії мають нижчу підтримку.

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування з 27 січня до 1 лютого 2021 року по всій Україні за виключенням окупованих Росією територій. Методом особистого інтерв’ю з використанням планшетів (САРІ) опитано 1205 респондентів. Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,9% - для показників, близьких до 50%, 2,5% - для показників, близьких до 25%, 1,9% - для показників, близьких до 12%, 1,3% - для показників, близьких до 5%.

Речник Повітряних сил ЗСУ розповів про ситуацію з боєприпасами для Patriot та IRIS-T

вівторок, 7 травень 2024, 20:03

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш розповів про запаси боєприпасів для систем протиповітряної оборони Patriot та IRIS-T, передають Патріоти України. "Звичайно, це не нуль. Ви бачили під час останньої комбінованої атаки – ми збили вел...

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...